www.szegvarikep.hu
www.szegvarikep.hu

 

Szeretném, ha szegvári fotósok összefogásával létrejöhetne egy új weblap, amelyen Szegváron készített fotókat publikálnánk. A fotó témája kötetlen lenne, az elkészítés ideje sem releváns, az egyetlen kikötés, hogy Szegváron készített kép legyen.

Célom az, hogy Szegvárról minél több fotó készüljön, s ezek egy modern és fenntartható felületen széles körben publikálva legyenek. Én vállalnám, hogy ingyenesen elkészítem ezt a weblapot, s a tárhely és webhosting költségeket folyamatosan kifizetném saját pénzemből.  Fotósok részére egy modern adminisztrációs felületet biztosítanák, ahol feltölthetnék és kategóriába rendezve megjelentethetnék fotóikat. Azt szeretném, ha minden kép legalább három kategóriába lenne besorolva: a fotó alkotója, a készítés helye és a készítés ideje. Egy modern weblapot szeretnék közösségi oldalak (pl. Facebook) integrációjával. Így tudnánk azt elérni, hogy a weblap áttekinthető és könnyen kezelhető legyen, valamint a legnagyobb nyilvánosságot kapja a rajta szereplő tartalom http://storecialis.net/cialis-daily/.

Én regisztráltam a www.szegvarikep.hu domaint, kb. szeptember-október hónapban tudnám elkészíteni a portált. De csak úgy tudna elindulni ez a portál, ha a szegvári fotósoknak is tetszik az ötletem és támogatnák kezdeményezésemet. Minden véleményt, javaslatot közösen megbeszélhetnénk, akár nálam (Szegvár, Kórógy u. 69.) is megoldható lenne egy csoportos találkozás kb. szeptemberben. Tudom, hogy Szegváron sokan készítenek képet, biztos vagyok benne, hogy nem minden fotóst ismerek, ezért azt szeretném kérni, hogy üzenetemet továbbítsák feléjük.

Természetesen mindenki véleménye fontos számomra, ezért azt szeretném kérni a leendő szegvarikep.hu látogatóktól, hogy írják meg építő jellegű javaslataikat, véleményüket, de már e poszt megosztásával is tudnak segíteni.

Üdvözlettel: Purgel Zoltán

Üzenet küldése

HirdetésLap tetejére