Riport Tóth József szegvári fafaragóval (Kurca TV). A riportot készítette: Kurca TV (Szegvár). Tóth József fafaragó weblapja: http://www.megapress.hu/toth/

Több mint fél éves munka után 2005. szeptember 15-én jelent meg a Szegvárt bemutató, exkluzív DVD film. A fél órás filmben minden szegvári nevezetesség meg van említve. A videofilmet és az utómunkákat K. Berényi Zsolt készítette, a narrátor Székely Dániel, a Rádió Szentes műsorvezetője, a film zenéjét ifj. K. Berényi István és Kaczkó György írta és készítette el.

Meg ne fogd a tehén farkát! - Marha nagy csata a kalodában 2005 áprilisában a TV2 Napló adásának „mindenféle munkát kipróbáló" riportere - M. Kiss Csaba - a szegvári Puskin-tej Kft. telepére látogatott, ahol a holland típusú csülökkörmözést próbálta megtanulni. Készítette: TV2 (MTM-SBS Rt.) 2005. május 29. Ezt a videó a Szegvár Online szegvári hírportál (2002-2007.) honlapján, a Videoalbum menüpontban jelent meg.

Soroló 2014. február 28. 10.30

Ez a reklámfilm 2005-ben a Szegvár Online weboldalra készült, a felvételt Berényi Zsolt készítette. Ez a videó a Szegvár Online szegvári hírportál (2002-2007.) honlapján, a Videoalbum menüpontban jelent meg.

Üzenet küldése

HirdetésLap tetejére